Den 13 – Hiroshima, Tokyojap

Na psaní krátký den. Vstali jsme v hostelu a odhlásili se. Werk s Ithil šli do herny a já si dal museum v Hiroshimě. Cena symbolických 50yenů (30yenů pro studenty), skřínky na věci za 100yenů (které se pak vrátili).

Vlastní museum je celkem zajímavé, jestli tu budete, taky si jej projděte. Moc se mi o tom nechce rozepisovat, není to moc veselé povídání.

Po museu jdenu dal jednu cache, to jen tak, aby se neřeklo, že jsem tu teď žádnou nenašel. No teda, tu první jsem nenašel, druhou už ano.

Skočil jsem zaWerkem a Ithil do herny, dali ve skvělé herně Round1 poblíž piece parku pár hudebních her, vyblbli si s fotkami, vytáhli jednu Hatsune Miku a pak pokračovali směr vlakáč. Cestou jedno rychlé jídlo v jakési japonské bagetérii, a pak pokračovali přes tramvaj dál. Bagety mají opravdu dobrí, lehké, nepřeplácané a nadýchané. V tramvaji jsme si pokecali s jednou angličankou a protože vlak jel až za dvě hodiny, počkali jsme na nádraží. Vyjeli jsme až v pět hodin, vše předtím bylo plné. V Osace přestup a necelé půlhodinka čekání. Stanice Tokyo, lehce po 22 hodině.



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)