Den 14 – Tokyo, Akihabara, Ikebukuro, Shinjuku

Poslední dva dny budou nakupovací a v Tokyu. Krátce jsem proběhl Akihabaru a našel obchody, které jsem hledat. Dále jsme se rozdělili – Werk šel na pokoj a já s Ithil do Ikebukura omrknout hadříky a módní doplňky.

Co vám budu povídat, samá móda pro lolitky a gotikáře.  V obchodech se samozřejmě nesmělo fotit, takže pár (ne moc kvalitních) fotek na ukázku.

Dokonce jeden obchod měl boty od Melissa Plastic Dream. Mají celkem dost návrhářů, co jim každý rok dělají kolekci. I materiál pro boty si vyvinuli. Navíc takhle guma i trochu voní. Těžko na ně jen tak narazit.

Od Hello Kitty taky mrtě obchodů. Mají od cetek, přes oblečení, přívěšků a krytů na mobil i třeba povlak na volant od auta.

Také jsme se prošli po Shinjuku. Trochu těžké tu rozpoznat jaký obchod co nabízí. Ono je Shinjuku spíš jako náš Florenc a žije dost nočním životem. Takže rozlišit normální krámek od bordelu je trochu umění, ale dá se to (třeba podle toho, že nevidíte dovnitř (podobně jako u Pačinka).

Po cestě jsme dali asi čtyři herny. Klasická směska všech možných her, včetně Dance Evolutionu. Hdy na metaly tu také daly na vyšší level, vyhrané mince to přímo nevrací, ale nechá vám je to před vámi na dotykovém displeji. Našli nový způsob jak ušetřit.

Na Akihabaře měli další zajímavou arkádovou hru. A to na pisoáru na pánských záchodech. Jednoduše řečeno, naplňujete kelímky. Naštěstí je arkáda na Free play, takže za hru neplatíte 😉

Jen za dnešek jsem chytil před 100 Miiček na 3DSku, ale jen tak tak. Okolo Akihabary v pátek zas tak moc lidí nebylo. Asi mají víkendová Monster Hunterové srazy, nebo co.



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)