Festival Fantazie Speciál 2010

Jako každý rok, i letos se koná v Chotěboři ve dnech 27.-31.10.2010 akce s názvem Festival Fantazie Speciál (zkráceně FFS). Hudební hry jsou pomalu nedílnou součástí této akce. Odpočinou, zasportovat a pobavit se můžete na stanovištích pro nohy – Quad4ITG a DanceDanceRevolution Extreme je vám k dispozici. Stejně tak jako stanoviště zaměřené na ruce a hudební hrybeatmania IIDX 15, 16 a ParaParaParadise.

Klasiky ze západu pak zastoupí Guitar Hero a Band Hero / Rock Band. Mírné obměny a střídání her možné.

Počítejte i s turnaji v několika kategoriích. Na této akci žádná přednáška nebude, jdeme si hlavně odpočinout. To však neznamená, že se místních nemůžete na nic zeptat. Stále u sebe nosíme zážitky z výletů do Japonska, novinky ze světa hudebních her a tipy na stahování pro domácí hraní. Ve velkém to zase rozjedeme v létě na FF2011.

Další informace o FFS (jak se sem dostat, jaký bude program, kolik ta sranda stojí a podobně) naleznete na festivalfantazie.cz/special . Je vám k dispozici i stránka o hudebních hrách na FFS.

Koho program nezaujal, může se podívat na MČR v tanečních hrách. Stejné datum, Ostrava.



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)