Pragocon 2010 – hudební hry

Včera začal Pragocon 2010 – setkání fanoušků a příznivců různých žánrů. V nich najdete i hudební hry.

Pragocon probíhá od 28. – 31. 1. 2010
Čtvrtek: 17.00 – 24.00
Pátek: 9.00 – 24.00
Sobota: 9.00 – 24.00
Neděle: 9.00 – 17.00

Místo: Modrá škola, Kupeckého 576, Praha 11 (Google Maps)

Další informace o akci, najdete na stránkách Pragoconu.

Co zde z programu hudebních her bude najdete ve zbytku článku. Jde si i „jen“ zaskákat a pokecat. Jsou zde k dispozici čtyři místnosti na hudební hry (od DDR, ITG, Quada, až po BeatmaniiIIDX a Pump it Up).

Plán turnajů a přednášek DDR linie

Co bychom to byli za linii, kdybychom pro vás nepřipravili několik turnajů. V době mezi turnaji si můžete všechny hry dle libosti zkoušet a získat tak jistou výhodu. Všechny turnaje jsou o hodnotné tématické ceny věnované našimi sponzory.

Písmenem T jsou označeny turnaje, písmenem P přednášky

Pátek

11:00 (T) PIU začátečnící
Pokud vám už nestačí čtyři šipky, stačí říct. připravili jsme pro vás již tradiční koreiskou variantu. Pět šipek a další vymoženosti. Hrát se budou jednoduší písničky, takže jste vítáni i vy všichni, kdo aktivně nehrajete.

15:00 (T) DDR funny turnaj
Organizace je řehole a tak není divu, že se občas chceme i pobavit. A tak pro vás připravujeme turnaje, na kterých neplatí ani základní fyzikální zákony. přijďte se přesvědčit, že vždy jsme schopni připravit mnohem šílenější turnaj než vám slíbíme.

19:00 (T) Guitar Hero začátečníci
Guitarhero se stává stále populárnější a populárnější. Pojďte poměřit své síly v turnaji věnovanému právě této dnes velmi populární hudební hře

20:00 (P) Východní hudební hry

Představení principu a ukázek z jednotlivých hudebních her – Dance Dance Revolution, beatmania IIDX, Jubeat Ripples, Guitar Freaks & Drummania, Pop’n Music, Dance Maniax, Taiko no Tatsujin, a další.

Sobota

11:00 (T) DDR začátečníci
Našli jste pod stromečkem pad? Pojďte si vyzkoušet, kolik jste se toho stihli za měsíc naučit, pojďte se poměřit s ostatními nováčky. Hrajeme pěkné písničky do obtížnosti 3.

15:00 (T) Beatmania začátečníci

Poprvé v Praze! Unikátnost přímo ze země vycházejícího slunce. Pojďte se přesvědčit, že DDRko není to nejšílenější, co vám můžeme nabídnout.

19:00 (P) Jak na čtyřpanelovky
Chcete pochytit základy a tipy pro čtyřpanelové hry DDR a ITG? Zastavte se na workshopu – třeba pochytíte radu, která vás pokrok ve světě tlapajících hráčů ještě více urychlí. Od kroků, přes nastavení, až po časování her (+ možnost pro dotazy)

21:00 (P) Úvod do beatmanieIIDX
V Japonsku, když už hráči nemají kam dále pokračovat, přejdou na beatmanii IIDX. Zkuste si také tuto hudební hru pro ruce – 7 tlačítek a turn-table. Jen trefit ve správný okamžik letícínotu. To přece nemůže být tak těžké, že? 😉

Neděle

11:00 (T) DDR medium
Zlatá střední cesta obtížnosti. Ani lehké, ani těžké. Prostě turnaj připravený pro Vás všechny,komu DDR něco říká. Pojďte poměřit své síly na největší turnaj na conu.



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)