Vánoční dárky roku 2010

Vánoce jsou za dveřmi. Máte nakoupené dárky pro všechny známé. Hledáte hudební hru, ale nevíte, co je momentálně na trhu? Pak jetu pro vás tento článek.

Ať už se rozhodnete jakkoli, přeji příjemné hraní a prožití vánočních svátků.

Jednoduše a levně

Jak bez starostí sehnat levné a jednoduché řešení?

Levnější softpady – s taneční hrou na čtyřech šipkách, které máte do hudby zmáčknout, se dá začít zlehka. Jednoduchá instalace, základní balení písniček. Proč kupovat drahá zařízení, když nevíte, jestli to bude protějšek bavit. Zkuste levnější řešení – X-Pad Basic

576,- (zbozi.cz)

TvFit – poměrné nový produkt na našem trhu. Větší zelená podložka, kterou zapojíte k televizi. Bez žádné další instalace nebo počítače si můžete vyzkoušet . Podložka obsahuje aerobická i pohybová cvičení, hudební a reakční hry. Více vám řeknou obrázky a videa z adresy http://eshop.tvfit.cz/tv-fit

2 385,- (zbozi.cz)

Dobrá cena /výkon

Pořídit kvalitnější softpad, nebo levnější hardpad? Proč ne. Oblíbili jste si už DDR hry a chcete kvalitnější pady? Nebo kupte druhou podložku a hrajte ve dvou nebo double play.

Lepší softpady:

Impact Dance Pad

Trhem odzkoušený softpad bez výplně. Dlouhá výdrž, dobrá doba odezvy.


990,- (zbozi.cz)

X-Pad Profi

Varianta s výplní. Vyhovuje-li vaším nohám tento typ materiálu, máte vítěze.

1 620,- (zbozi.cz)

Levnější hardpady:

O něco dražší variantou než softpady jsou hardpady. Vyberte si z široké nabídky TX padů:

TX1501, TX2501, TX4000, TX6000, TX6500

Liš se materiálem, barvou, přítomností baru (madla). Zde bez dalších preferencí. A jestli si z TX padů nic nevyberete, jsou tu hardpady FitPro.

tisíce korun dle dle varianty (zbozi.cz)

Pro kutily, udělej si sám

Rozumíte počítačům a baví vás hrát si hrát s nastavováním a instalací písniček? Můžete se dopracovat k hudebním hrám, a nemusí vás to nic stát.

Karaoke – UltraStar

Není třeba kupovat hudební hry typu SingStar (PS2/3), Lips (XboX), Sing It (Wii). Na počítači funguje karaoke také. Mikrofony seženete kdekoliv, můžete používat ten, co máte na Skype, nebo si za 500,- kupte dva bezdrátové mikrofony z PS2 (na PC fungují také). Zbytek obstará program UltraStar. Ten si zdarma stáhněte z http://www.ultrastargame.com/

Další verze najdete na SourceForge:

http://sourceforge.net/projects/ultrastar/

http://ultrastardx.sourceforge.net/

Dále máte moc upravit si vzhled do požadované podoby. A na závěr to nejdůležitější, písničky. Najít se dají na internetu, nebo jednoduše využijte download sekci. Najdete zde přes 1000 populárních písniček a přes 200 písní z anime.

Zdarma (download)

Dva bezdrátové mikrofony z PS2:

592,- (zbozi.cz)

Taneční simulátory

Máte už taneční simulátor? Proč si jej trochu nevylepšit, že? Dejte své současné Stepmánii nový kabát. Může vypadat jako DDR nebo ITG hry.

Také se dají přidat další písničky. Je jich tu na desítky tisíc. Vyberte si správné balíčky a roztančete to na nových vlnách.

Cena: zdarma

(DDR X2)

(ITG3+)

Dají se také stáhnout již hotové kompilace. Malá rada: MungyoDance, DDR  MAX3, DDR Extreme, ITG for PC R9+ a další.

Zdarma

Zdarma

Zaměřeno na konzole

Vlastníte herní konzolu? Sežeňte si na ni poslední herní hudební titul. Takže co tu máme?

Wii

The Michael Jackson: The Experience

S legendou popu vám k tanci stačí Wii Mote. Není třeba žádné další podložky nebo kamerky. Podporuje až čtyři hráče a pakliže máte Michaela rádi a vlastníte Wii, je tu pro vás jasná volba.

942,-(zbozi.cz)

DanceDanceRevolution

Po  všech DDR Hottest Party titulech je tu nejnovější DDR hra od Konami. Jmenuje se tak, jak ji vidíte. Po 11ti letech první hra bez podtitulu. Přes 40 nových songů, nový choreografický mód, podpora BalanceBoardu. Tentokrát žádné gimik šipky, jen čisté hraní.

PlayStation 3

Podobně jako u Wii je DanceDanceRevolution titul dostupný i na PlayStationa 3. Jen místo WiiMotu ovládáte prvky přes PlayStation Move (ano, ta barevná mávací zmrzlina).

XboX 360

Jak jistě víte, poslední měsíc je na trhu (revoluční) ovládání přes 3D kamerku s názvem Kinect. Bez senzorů v ruce nebo pod nohama tančíte do hudby a Kinect snímá celé vaše tělo. Nejlákavějšími tituly jsou:

Dance Evolution od Konami

Od tvůrců DDR tu máme další titul. DanceEvolution obsahuje nové i legendární songy z DDR. Konami si od DE hodně slibuje. Dá se hrát stylem, kdy jen pózujete podle daných siluet nebo máváte rukou ve stylu ParaPara. Nestačí-li vám to, napodobte celý tanec od začátku do konce. To už je celkem výzva.

(nemůžete-li najít, hledejte pod Dance Masters)

1299,- (zbozi.cz)

Dance Central od Harmonixu

Firma, co stojí za hrou GuitarHero a RockBand také šla do Kinectu a má vlastní hudební hru. Podobně provedený systém jako u DanceEvolution a odlišné písně.

719,- (zbozi.cz)

Vyšší laťka

Chcete se opravdu blýsknout? Je tu pro vás seznam dárku nejvyšší kategorie.

Impact Arcade

Aktuálně nejdražší hardpad na trhu. Vydrží vám přejetí kamiónem, obstojí i při těch nejtěžších songách. Doporučeno pro největší fanoušky a nadšence.

18 990,- (zbozi.cz)

iDance 2

Hudební hra pro velkou skupinu lidé. Vlastníte školu, fines centrum, festival nebo chcete prostě tento titul? Když sáhnete hluboko do kapsy, může být váš. Připojíte k němu až 32 bezdrátových IA padů.

počítejte stovky tisíc (podle počtu padů)

Arkáda

Všechny simulátory jako Stepmania jsou simulátory arkád. Všechny pady jsou jen náhražky, co se opičí po arkádě. Arkáda je top laťka, kterou všichni chtějí mít, na které všichni chtějí hrát. Stačí vám herna, garáž, nebo větší bit a můžete si tohohle půltunového drobečka pořídit. Absolutně nejlepší hraní na trhu. Od padu, přes zvuk až po naprogramovanou hru. Na trhu jsou DDR arkády pro 4 směry pro nohy, Pump It Up s 5ti směry pro nohy. Ale tím hudební arkády nekončí. Máme tu Beatmanii IIDX, Pop n Music, našinci velmi oblíbený JuBeat a asi tucet dalších. Arkády seženete u vašeho dodavatele arkád.


statisíce korun (+doprava, oprava, úprava napájení)

Poznámka: ceny jsou vzaty dle internetu týden před vánoci 2010.



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)