Den 07, 08 – Hiroshima, Kyoto a zahrady

Sedmý den jsme skočili do Hiroshimy. Cesta utekla velmi rychle v pohodlném vlaku. Chvilku nám sice trvalo, než jsme se vymotali z nádraží správným směrem, ale nakonec jsme našli podchod a vše bylo v pohodě. Společně jsme se vydali do zahrad kousek od hradu. Werk s Ithil pak šli k A bomb dome, Piece partu a do musea a já směrem downtown. Potřebovali jsme překročit dvě řeky, abychom nabrali správný směr, což se po chvíli i zdařilo.

Zahrady byly za zhruba za 150yenů. Co vám budu povídat, krásně zelená příroda, jezírka, mostíky, kameny, ryby, sem tam želva. Na spoustě míst jsme se fotily. Nebít v pozadí pár mrakodrapů, tak ani nepoznáte, že jste ve městě.  O zahradách vám více řeknou fotky.

Nebo video:

V downtownu jsem vyzkoušel jeden místní obchod s jídlem a dal si pár zeleně vypadajících jídel, chuť čajová a v celku dobrá. Heren jsem běžně prošel asi tři. V jedné byla opravdu luxusní beatmania s čistým displejem a tlačítky.

Koukl jsem se i na A bomb domek (překvapivě vypadá pořád stejně a doufám, že tak ještě dlouho vypadat bude). V piece parku jsem nikoho z týmu nenašel a tak jsem zamířil zpět do ulice v downtownu. Dá se do ní dojít přímo z půlky piece parku, když se jde do středu města.

Werk s Ithil byli v Hiroshimě poprve, takže dali všechny místa k ní se vztahující. Včetně muzea, parku a tak.

Večer jsme odjeli do Osaky a ubytovali se v jednom velmi levném hostelu. Kvalita odpovídala ceně. Pokoje malé, což by ani tak nevadilo. Hlavně ten smrádek a teplota, co se nedala vyvětrat. Ve společenské místnosti jsme pokecali s pár lidma, včetně francouzů, co místem projížděli. Vyměnili jsme si pár tipů a šli každý zvlášť spát.

Den osmý byl spíše odpočinkový. Zajel jsem si do Kyóta a do 3rd Planet. Povyzkoušel všechny možné hry na metaly (tokeny) no a večer zase zpět. Jak vypadají tyhle házecí, hrající, blikající a všemožně lákající přístroje vám přiblíží videa.

== zde budou metal videa, az se donahraji ==

Zaujaly mě i všelijaké sázecí hry, nejen nějaký ten fotbal ale hlavně dostihy. Japonci mají zřejmě hodně rádi koníčky a holdují takto i virtuálním koňským dostihům.

Večer opět do Osaky. Skočili jsme na jedno jídlo v podobě sushi, na kterém si Werk pošmákl. Snad jen mimo těch olidní 😉



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)