Den 15 – small rock, yes

Poslední den v Kyotu a plánovaný přejezd do Shin Osaky. Před odjezdem jsme se chtěli ještě podívat na kamennou zahradu a na kreslení v pístu. Na místo jsme se vydali busem, ale protože jel až za nějaký čas, skočili jsme do místní curry restaurace. Mladá obsluha z nás byla celkem dosti nervózní. Vybrali jsme si jídlo a následoval výběr přílohy. Dali jsme rýži, nějak vybrali i její typ. Pak se nás zeptali ještě na jen typ – na otázku jestli se ptají na velikost (zrníček), řekli, že ano. Takže jsem si dal dvojku (z 0-4). Hmm, tak to byla pikantnost. Ale sníst se to dalo. Uf.

Japonsko - rock garden

Kamenná zahrada jako zahrada byla pěkná. Ale ony písky (nebo chcete-li tak uhrabané kameny) no, to bylo trochu moc malé. Čekali jsme pořádnou zahradu, no, tak třeba jinde.

Ok, takže další cíl Shin-Osaka. (na)Večer jsme prošli místí downtown Namba. Spousta lidí, spousta holek, spousta obchodů a neonů. Takže asi tak. Trocha heren.

Japonsko - Osaka - Namba

Přespání kousek od hlavního nádraží v manga a internet kavárně. Sprcha tam byla, takže dobrý. Soukromí bylo v Hakatě větší, ale také šlo. Dobrý trik s tím pitím zdarma. Dají do toho tak pěkně nasekaný led, že se to nedá pořádně najednou vypít a je třeba čekat.

stats: 13 494 kroků, 8.09 km, 442.1 kJ



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)