Den 16 – akvárium

Cíl dne – akvárium. Mají zde jedno z největších akvárií na světě. Teď už to vím také, nepleťte si jednu veeelkou nádobu s vodou s velkým domem plného malých akvárií. Mělo celkem sedm pater. Spousta potvor, ryb, želv, olidní, medúz a dokonce se tam mihla i chobotnice. Bylo na co koukat, něco jsem zkusil i nafotit (je i pár videí).  Jop, najdete zde i tučnáky, (snad i delfíny a bobra, teda vydry nebo nutrie).

Japonsko - akvarium

Ke konci měli otevřené nádrže a mohli jste si některé potvory i pohladit. Jako sáhnout si na žraloka a rejnoka. Někdo to zřejmě přeháněl, reinoček měl škrábance od nehtů.

A před odjezdem z akvária jsme se s Trillem stavili na jídle a pak v takovém strašidelném domě. Byl na motiv .. ninjaaaa. Máme také natočený průchod domem. Hezky udělaná směs senzorů a hejblátek.

Japonsko - akvarium

Přespání bylo tentokrát (teda ono je v téhle vzdálenosti u nás celkem často) jednu zastávku od hlavního nádraží (a pak pár (desítek)minut chůze). Teda kecám, tohle bylo přes dva přestupy. Jednalo se o dva dvojlůžáky. Měli jsme s Trillem štěstí, že ten nás pokoj nesmrděl rybinou. Zajímavou wifinu zde měli. Viděli jí jen Widowsy (Linux ne, Android ne a Windows mobile se no .. mě nepřipojil, Sovimu jo).

Japonsko - akvarium

stats: 9 176 kroků, 5.50km, 300.1 kJ



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)