Den 4 – testujeme machine location

Hakata, , a to znamená, že se zde nachází jedna ze dvou míst na světě, kde se testuje nová arkáda Pop’n Music (18) – Sengoku Retsuden. Vrátil jsem se do herny, kolem které jsme se mihnuli včera. Počet arkád snad už nemá cenu psát. No ok, tak ve střučnosti, 2x PNM 17, 1x PNM 18, 3x IIDX 16, 1x DDR X, 2x juBeat, 2x TNT, 1x RT (RhythmTengoku), 1x set GFDM 6. Hlavním cílem byla test location, takže info k ní:

Japonsko - AC hall at Futuoka (DDR X, GFDM 6)

Neustále okolo byly tak dva čekající hráči, a další aktivně hrál. Cena dvojnásobná oproti ostatním arkádám (tj. 200 yenů), na net sice byla připojená ale čtečka přelepená. Vypadalo to, že je zde jen pár songů (což je celkem logické), přesto nedělalo lidem problém dát fullcombo na 40tkách. Hrálo i dost holek a bez větších problémů. Popisovat grafiku nemá moc smysl, vše ukazují screeny. Pár videí se udělalo také, ale se zvukem to není nejlepší, okolní arkády dosti přeřvávali. Vedle PNM byla i knížečka s logem nové arkády a bylo jasné, že je na připomínky, náměty a obecně feedback. Z větší části byla již popsaná (některé stránky měli jen jeden velký znak), ale většinou se lidi dosti rozepisovali (co psali se mne neptejte). Nafocena je, zahrálo se, podívalo a hurá na další AC (trocha IIDX, DDR a RT).

Prošlo se městem a omrkli jsme další části. Pár restaurací, pár parků a nakonec jsme ve dvou šli do Canal city. Jedná se o pěkné obchodní místečko (dům, komplex), kterým protéká řeka (říčka). Sem tam jsou n zemi malé pramínky vody, co vyskakují (a mezi nimi létali děti). Otestovala se místní zmrzlina (dobrá, dobrá) a koukli jsme se na kreslící vodopád – voda v určitých místech (praménku) padá, někde ne, což se správným načasováním vytváří pěkné obrazce. Něco snad bude vidět z fotek, případně je i video, ale toto není jediné místo, kde se vodopád dá vidět.

Japonsko - Futuoka - 3x IIDX

Večer se šlo oslavit Soviho narozky do místního baru. Z počátku trochu šok, jestli jsme vlezli do správného baru (když nám začali okolní slečny nalévat pivo a šampaň, ptát se odkud jsme, kolik nám je a jestli máme slečny). Nakonec v pohodě – ono je tu totiž nezdvořilé nalévat sám sobě. Díky skillu v japonštině a ovládání karaoke jsem vybral (na opakované přemlouvání ze strany obsluhy) pár songů a zazpívali jsme si pár songů. Naštěstí jsem Ayumi tentokrát vynechal. Ještě se zmíním, že na oplátku jsme dali místním slečnám (dcery a matka – domácí podnik) napít trochu slívky. No, jen oblízli a nedali (nedala) to, prý moc silné (což se ani nedivím). Něž jsme před půlnocí odešli, tak se s námi dal do řeči ještě jeden místní, co děla v „bill service“ (ale jestli je to účetní, nebo prodává lístky netuším). Předtím vyl v armádě a ten nakonec slívku dal (přes velké varování z naší strany i strany restaurace). Obdaroval Soviho hodinkami (které měří i teplotu jak se později zjistilo), a něčeho se mu dostalo i z naší strany.

Spousta videí z tohoto místa je k dispozici na youtube.com/CzechDDR Konkrétně pohled po herně, Jubeat Ripples, DDR X, a nová TL PNM 18

Spát jsme šli od našeho známého hostelu. To je ten, který jsme hledali asi na čtvrtý pokus. Hlídač banky na ulici z toho musel mít trochu srandu, když nás viděl tolikrát jít sem a tam.

Japonsko - PNM 18 test location

PNM 18 test location songlist:

ポジティブ2/Heart of dreams/浅井祐子/N14/H24/EX29/sunny/BPM112
嘘/嘘/♪♪♪♪♪/N13/H25(488)/EX35/Yuli/BPM180
パラボラ/パラボラ/パーキッツ/N15/H27/EX31/Mint/BPM125
マンドリンステップ/Liebe~望郷~/劇団レコード feat.さな/N17/H26/EX35/Kicoro/BPM100
エレクトロロック/Let it go/阿部靖広/N16/H26/EX35/MAKOTO/BPM134
シンフォニック陣楽/天の峠/Q-Mex/N18/H29/EX36/KANENOBU/BPM126
チップンロール/青春ピコピコRock’n Roll/ウッチーズZ/N20/H30/EX37/Nyami/BPM160
てくのほそみち/五七五/V.C.O/N22/H31/EX38/GOSHICHI/BPM110~220
オリエンタルフォークコア/旗/Akino/N23/H33/EX39/KAGAMI/BPM132
撫子メタル/黒髪乱れし修羅となりて/村正クオリア/N19/H36/EX40/Mimi/BPM150
レディースメタル/麗破唖甦~rebirth~good-cool ft.AYANO/N22/H33/EX41/Mimi/BPM178
ヒップロック5/一撃必翔/Des-ROW組 スペシアルr/N22/H37/EXなし/六/BPM212



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)