Den 5 – Nagoya a IIDX 18 Resort

Den D nadešel. Dnes vychází další mix populární Beatmanie IIDX. Zašli jsme se proto do herny podívat, jak to s ní vypadá.

Stihli jsme to právě v čas. Ráno probíhala instalace IIDX 18. Obsluha odstranila původní znaky po IIDX 17. Technik druhé kategorie si vzal ven BemaniPC a vysavačem z něj odstranil všechen prach. Pak výměna disku a nějaká ta security (iKey 2032..). IIDX 18 mají i nové boční repráky, čili tyto byly též. Na klávesnici se čtečkou EA karet se nalepila bíločerná látka (nejspíš aby lidé moc nekoukali na PIN, ne že by to pomáhalo). Ta má jak vlastní lepící část tak suchý zip, čili jí můžete i částečně sundat.

(vlevo čištění BemaniPC, v pravo nastavovní jména shopu v servisním menu)


Pokračovala vlastní instalace. Není to zas tak něco složitého. Arkáda se zapnula, naběhly Win XP Embeded (jap), pre-boot sekcence a vlastní boot IIDX 18. Nic co byste neznali :-p. V servisním menu obsluha nastavila název herny. Další den v něm přidala také local rating kurzy.
Byla dodána nějaké ta dekorace, jako jsou látkové plagáty před AC, papírové na zeď a plastové nad boční repráky. Vše v duchu IIDX 18 Resort Anthems. Oranžovo-žluto-červená a trocha hawaiských květů.
Dostalo se mi pocty si z celé skupiny čekajících hráčů zahrát na první upgradlé arkádě jako první. Auch. No, takže freeplay a dva nejtěžší songy na Normala (tedy, nejtěžší a pak nejtěžší s charge-notama). Poté už se to točilo obvyklým způsobem. Samozřejmostí jsou AAA, AA, a FC na Another songách od lokálních hráčů. Vše se bralo naprosto v klidu, takže je jedno, na jakou obtížnost hrajete a jestli vám to jde nebo ne.
Několikrát jsem se pokoušel z obsluhy dostat cokoliv ze Siria, banner, poster, ale nepodařilo se.

(nový poster na IIDX 18 a starý banner na IIDX 17)

Pokračovalo další lokální hraní dalších her, nic zvláštního.

Podívali jsme se i do downtownu Osu. Dlouhé uličky plné tuny obchodů. Od yukat, přes počítačové komponenty, tuny jídla a všelijakých gametů, doplňků a ozdob. Místní herna samozřejmě již IIDX 18 měla a lidé si dále šperkovali své AAA úlovky.

Ochutnali jsme i místní rámen, mňamka.



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)