Japonsko 2010 – herny hudebních her

To, že je v Japonsku herna na každém rohu nemusím snad připomínat. O polovině heren se zmiňovat nebudu, jedná se o „hazardní“ Pačinko zábavy v podobě kuličkových šílenství.

Ty normální herny jak je známe vypadají asi takto. Jedno až (vetšinou) sedm pater. Vše rozděleno na témata – od tahacích automatů, hudebních her, simulátorů autor a stíhaček, přes old-school letadýlkové střílečky / pouliční mlátičky, před hry o chechtáky (tokeny), až po sázecí automaty na virtuální dostihy a fotbal. Přidáme sem tam facebook budky (ok, fotobudky se zabudovanou kamerou, dotykovým displejem, photoshopem a nahrávadlem pro mobil). Doplníme karetní souboje (které vám kartičky oskenují a převedou do 3d epic bitby). Vše jede online a vaše výsledky, postupy a unlocky se přenáší přes internet kamkoliv půjdete (tedy kamkoliv v Japonsku).

Mě zajímají primárně hudební hry a hudební automaty. Dvě herny jsem vám natočil, podívejte se jak to v nich vypadá (lepší záběry nemám, ono se tam tak úplně natáčet nesmí).


(Japan – Fukuoka herna)

Všude poslední mixy (a ne jen jeden automat), všude slušnost, nepředbíhání a fajn ceny. Vše na internetu. Vše funkční. V místech, kde se smělo kouřit tomu stav automatů odpovídal. Většinou jste dostali jednu hru za 100Y, a za ni 4songy. V Tokyu/Shinjuku/Aihabaře se najdou i automaty nastaveny na 200Y. Počet songů někde 3, vyjímečně i 5.

Přidám ještě videa z Fukuoky:


(Japan – Nagoya herna )

O patro výše ve Fukuoce to vypadá takto (sem se dá zařídit freepleay na 3h):


(Japan – Fukuoka herna – 3.patro)

Líbí? 🙂



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)