Vánoční víkendové akce 2009

V prosinci se nám začínají objevovat skákací víkendy v novém stylu. Už to není scházení se doma u tepla konzole, nebo oslavování na narozeninách sdružení. Tentokrát se jedná o vánoční akce a soutěže.

O co konkrétně šlo:

Alza 5-12-20095.12.2009 – AlzaCz – Zábavný víkend

víkendové předváděcí akce v Alza (Praha Holešovice). Z hudebních her si hráči mohli vyzkoušet Guitar Hera 5 (XboX360) na dvou stanovištích – první soutěžní, druhé (1x bicí, 2x kytara – bez mikrofonu). Opodál byla i jedna Stepmania 3.9 s jednám X-padem profi. Soutěžení probíhalo na GH5 – dvě kategorie začátečník a pokročilý. Pokročilé skupině se počítalo skóre na jedné, předem stanovené písničce (obtížnost 6). První hráčka nahrála nádherných 98%, asi je vidět, kdo má co doma. Soutěžilo se o 4kolkovou motokáru za 60k. Také se dalo na čas jezdit s vysavačem Robola. Jinde k vidění spousta andělů, ukázek, robotů a tuny lidí. Na akci nalezeno jedno DDR a jedno iDANCE tričko.

Alza 5-12-2009

DDRcz 12-12-200912.12.2009 – DDRcz – Výstaviště v Letňanech

druhá víkendová akce s předváděním DDR, Stepmanie, X-Padu Extreme a Profi. Umístění na výstavišti v Letňanech. Tento červený stánek byl nejenom vidět, ale i slyšet. Kolemjdoucí se na chvilku (i déle) zastavovali a pozorovali tyto novoty – ale to bývá skoro všude, kde se DDR objevuje. Soutěž nakonec nebyla z důvodu nižší účasti. Mimo DDR se na výstavišti dalo sehnat no, spousta věcí, co se na stáncích prodávat dá (oblečení, přívěšky, doplňky pro domácnost, hry, ..). Otestoval jsem většinu fat boyů, co měla firma Skawa hned za DDR (jop, koupil jsem jednu pětistovku, za to může Rubbinnexx). Výstaviště okolo 7h zavíralo.

DDRcz 12-12-2009

To jsem zvědavý, co bude příště? 😉



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)