Festival Fantazie 2010 a hudební hry

Zdravím příznivce hudebních her. Dnes, od 1.7.2010 do 11.7.2010 se koná další ročník příznivců fantastiky s názvem Festival Fantazie 2010.

Opět zde jsou zastoupeny hudební hry, o které se také staráme.

Dále ve článku najdete program hudebních her. Obsahuje přednášky, workshopy, turnaje a promítání filmů. Celkem okolo 27 pořadů.

Podrobnosti přímo z FF2010 najdete na Twitteru: www.twitter.com/xsoft

Více na: http://www.festivalfantazie.cz/

Program hudebních her na FF2010:

Zde je program pořadů. Konkrétní časy najdete na programu FF2010. Pořady mají hodinu, turnajde dvě hodiny, filmy dle jejich dílky.

Přednášky

  • hudební hry a poslední rok
    Jan Smetana „Xsoft“
    8128 P, N, 1h
    Co vše se na scéně hudebních her za poslední rok událo vám objasní tato přednáška. Fotky, videa, ukázky od ohlasů, příprav, test locations, až po vydané hry. Možná vám něco řeknou pojmy RockBand 3, GuitarHero 6, Pump it Ip Pro 2, ale co třeba Mozarc, Theia, Technika 2?
  • Arkády vs StepMania
    Jan Smetana „Xsoft“
    8127 P, N, 1h
    Demonstrační a prezenční přednáška co vše umí a neumí velké arkády (nebo konzole) a co zvládá a nezvládá Stepmania. Najděte si ten pravý stroj na svůj sport.
  • Japonské hudební hry na vlastní kůži
    Jan Smetana „Xsoft“
    8126 P+B, N, 1h
    Přednáško-diskuze nad aktuální scénou hudebních her v Japonsku. Poznatky přímo z terénu, podělování se o zkušenosti, fotky, videa. Dotazy pro zájemce vítány.
  • 25 hudebních her za 50 minut
    Jan Smetana „Xsoft“
    8125 P, N, 1h
    Smršť hudebních her ve formě rychlopopisu následovaná ukázkou ze hry. Zjistěte, jak se hry hrají, kde se hýbou ruce, kde nohy, kde hlas a jestli vás některé zaujme, určitě si o ní najdete další informace.
  • Hudební hry ve filmech, seriálech a anime
    Pavel Jakubec „Had“
    8124 P+B, N, 1h
    Víte co dělají Sheldon a Leonard, když Penny někde lítá? Tušíte, kvůli čemu se málem rozpadla parta ze SouthParku? Hudební hry ovlivňují dění ve Vašich oblíbených filmech a seriálech více, než si myslíte! Pojďte poodhalit roušku tajemství spiknutí not.
  • Alternativní dance pady
    Karel Votoček „Declen“
    8123 P, N, 1h
    Chtěli byste růžový hard pad s obrázkem Hello Kitty za pár korun? Přijďte na přednášku o alternativních konstrukcích DDR padů. Probereme zahraniční kutilské snahy a především se podíváme na stavbu Declenova dotykového padu.
  • Zranění u HH a první pomoc
    Dagmar Putichová „Ithil“
    8110 P, N, 1h
    Pro všechny, kteří tak často jako my padají z padu nebo mávají rukama více než by měli. Dozvíte se jak kamarádovi napravit bolavý kotník, zlomený nehet, jak jednoduše vyrobit dlahu či jak ošetřit hlavu pořadatele po několika úderech padem. To vše velmi zábavnou formou s praktickými ukázkami.

Filmy:

  • Ali G in DDR house HDTV
    Jan Smetana „Xsoft“
    8118 F, R, T, 2h
    První DDR fanfilm (2006). Jedná se o předělávku filmu s upravenou zvukovou stopou a titulky. Humor je z větší části založen na BEMANI (DDR, ITG..) hudbě, zvukových efektů z her, a situačním humoru ohledně Czech DDR a jeho členů.
  • Wasabi
    Jan Smetana „Xsoft“
    8122 F, N, 2h
    Hubert je policista, který jede do Japonska na dovolenou. Tam potkal před 20ti lety svou lásku. Místo ní však nachází svou dceru, kterou mu zesnulá láska zanechala. (a ano, v tomto filmu se poprvé na plátně objevilo DDR).

Turnaje:

  • DDR Quad: Začátečnící
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8106 G, N, 1h
    Poprvé na padu? Co si takhle rovnou střihnout malej turnajík? Jednoduchý pomalý písničky, spousta dalších začátečníků a organizátor, co to taky moc neumí. A nakonec krásná cena. To vše a mnohem víc na našem jedinečném turnaji pro začátečníky.
  • DDR Quad: Medium
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8112 G, N, 1h
    Už trochu těžší písničky, ale o to větší legrace. Přijďte nám dokázat, že na to máte a vyhrát některou ze supr cen.
  • DDR Quad: Hard
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8117 G, N, 1h
    Turnaj těch nejlepších. Ostřílení hráči, perfektně sladěné kroky, ostrá hudba a šipky, ze kterých jde strach. To je turnaj pro opravdové hráče, turnaj pro ty, kdo se nebojí zvednout rukavici hozenou japonskými mistry ninja. Máš na to? Tak se pojď předvést! A nebo jenom kouknout, co se taky dá hrát.
  • Pump It Up
    Jan Smetana „Xsoft“
    8116 W, N, 1h
    Jsou vám čtyři směry málo? Zkuste to na pět. Úplně nový styl hraní se známým základem. Jak více se dá hraní přizpůsobit a co hra nabízí, si můžete prohlédnout a zkusit na workshopu.
  • Turnaj Rockband
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8109 G, N, 1h
    Sežeňte kapelu a pojďte zahrát ten správnej rock! Kytary, bubny a zpěv, prostě skutečná rocková kapela. Dokažte, že přeci „v každém je kus rockera!“ Nebo snad ne?
  • Turnaj GuitarHero: Začátečníci
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8107 G, N, 1h
    Sólový kytarista nemá snadný život. Můžete mu ale pomoci! Stačí popadnout kytaru a vydat se do vln rockového života. Na začátek jenom pomalu, zlehounka, ale i tak dost odvážně. Vždyť přece „We are the champions, my friend!“
  • Turnaj GuitarHero: Medium
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8115 G, N, 1h
    Máte za sebou první úspěchy i prohry rockového světa, už vám fanynky nebo fanoušci leželi u nohou ale už vás i vypískali z jeviště. Je na čase se posunout na další úroveň hraní. Složitější písničky, ale o to příjemnější na poslech. A o to více fanoušků a fanynek před šatnou. A o tom to přeci je, ne?
  • Turnaj PIU: Začátečníci
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8104 G, N, 1h
    Čtyři šipky jsou málo, já to říkám pořád. Je na čase trochu přitvrdit a zkusit složitější PIU. Pět šipek, pět směrů ale pořád jenom dvě nohy. A tomu se říká výzva přátelé! Zatím jenom jednoduché písničky, ale o to větší porce zábavných kreací.
  • Turnaj PIU: Medium
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8113 G, N, 1h
    Máte už dost PIU turnajů pro začátečníky? Nudí vás pořád dokola to samé? Nevadí, opepříme! Poprvé na jakémkoliv FF conu – PIU turnaj pro pokročilé! Nové songy, více šipek a hlavně více pohybu. To vše a mnohem víc jenom v našem PIU turnaji pro pokročilé!
  • What’s The……Funny turnaj
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8121 G, N, 1h
    Myslíte si, že jste už na FF viděli všechno? Tříprsou děvku z Eroticonu 6, Silkspecter, Darth Vadera v doprovodu svojí stráže? Ne. Festival toho nabízí mnohem, mnohem víc. Pojďte si zahrát turnaj pořádaný nejšílenějším orgem! Turnaj popírající veškeré fyzikální zákony. Turnaj, který popírá sám sebe.
  • Turnaj beatmania IIDX: Začátečníci
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8120 G, N, 1h
    DJ, já chci být DJ, a songy světa chci mixovat! Beatmania se pomalu ale jistě dostává i u nás do světel popularity. Sedm tlačítek, otočná „destička“ a spousta hudby. A nebojte, ono vás to nekousne….teda většinou.
  • Remap turnaj
    Jan Smetana „Xsoft“
    8119 G, N, 1h
    Vyzkoušejte si netradiční turnaj na současných padech avšak jinak namapovaných. Dokažte si, že dokážete hrát i když tlačítka jsou trochu jinde.

Workshopy:

  • DDR Extreme / X / X2
    Jan Smetana „Xsoft“
    8114 W, N, 1h
    Základy do hudebních her: Dance Dance Revolution Extreme, Dance Revolution X a Dance Revolution Extreme X2. Odlišnosti, herní možnosti, módy a další informace.
  • Quad4ITG
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8102 W+B, N, 1h
    Workshop zaměřený na základní nastavení Quadu.Co je co, jak se co ovládá, co co ovlivňuje a hlavně co dělat, když se to celé pokazí.
  • beatmania IIDX
    Jan Smetana „Xsoft“
    8103 W, N, 1h
    Naučte se, jak se ovládá Beatmania IIDX. Mačkat 7+1 tlačítek není úplně snadné, proč si trochu nezjednodušit hraní změnou rychlosti, towel trikem, nebo využitím jiných herních módů.
  • Para Para Paradise
    Jan Smetana „Xsoft“
    8108 W, N, 1h
    Zkuste si základní kroky z Para Para Paradise tance a použijte je ve stejnojmenné hře. Zjistěte, jaké možnost samotná hra nabízí a jak se dá hrát.
  • GuitarHero
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8105 W, N, 1h
    Workshop zaměřený na základní nastavení GuitarHero pro PS2. Nastavení typu hry, obtížnosti a dalšího. Přehled vyhodnocení, možnosti srovnání.
  • Rockband
    Ondřej Flídr „Sniper“
    8111 W, N, 1h
    Rockband. Kompletní rocková kapela v krabici. Pojďte se seznámit s ovládáním, nastavením, hraním a hlavně vyhodnocením výsledků.


Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)