Den 3 – San Francisco, Alkatraz, Golden Gate

Co dělat dne? Dneska se podíváme na moře. A začneme s návštěvou Alkatrazu. Takže úplně první plán nedopadl, první volná místa jsou až za týden, tak dáme okružní jízdu okolo. Vystáli jsme si frontu a hurá na loď.

Po zhruba hodině jsme si objeli jak Alkatraz, tak se projeli pod mostem Golden Gate. Vyslechli jsme historii a viděli, co šlo. Teda, na tom ostrově je daleko více věcí, než jen věznice. Víceméně samostatný systém s elektrárnou. A dalších komplexů bylo tak šest.

Golden Gate byl pořád v mlze. A to jak včera tak zítra. Nakonec jsme jej nepřešli, ale jen pluli okolo. Když chybí půlka mostu, tak by to za moc nestálo, ale to je tu prý běžné. Nací to bylo kapánek z ruky.

Námořních mol jsme dali alespoň 40 (Pier). Na jednom bylo i muzeum původních mechanických automatů a her. Prošel jsem je a natočil jak to tam vypadalo.

Z místních uliček s cetkami a blbouni zaujalo a bylo vyzkoušeno dvě věci. První je palačinková továrna (restaurace). Spousta sladkých a nadýchaných pokrmů, no jen ochutnat. Opravdu moc dobré.

Druhé bylo místní zrcadlové bludiště. Nice.

Pokračujeme, další specialitkou tohoto místo jsou kabelové tramvaje. Takové ty, kde máte lano v zemi a táhne vám celý povoz. Do klasických stoupajících kolců San Franciska. Táák, tuhle atrakci jsme si nechali také ujít. Ona fronta na ně byla tak nějak přes dva bloky (okolo 300 lidí).

Co říci závěrem, jedna herna (DDR SuperNOVA, spousta obchodů i s Angry Birds věcma – jako je čepice, tričko, dále časový kapacitor z BttF). Vše.



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)