Den 4 – Sillicon Valley a Google

Plán na dnešek, vzít útokem Google a Microsoft. Vzali jsme metro a lokálku z Oaklandu, před San Francisko do San Jose. Zde je legendární Googleplex, hlavní sídlo Googlu. Po příjezdu do San Jose nám bus frnknul před nosem a další jel za hodinu (víkend). Dali jsme tedy pěškobusem. Po zastávce na jídlo jsme dorazili do cíle.

Googleplex byl před námi a první na co jsme narazili, bylo parkoviště na elektromobily a barevné Google koloběžky. Dál bylo teda více zeleně a stromů, než jsem si představoval. U jedné cedule jsme se vyfotili. Sem tam tu bylo i živo a všichni s ID kartami, takže jsme nechtěli budit moc pozornost (njn, maskování krosny moc nepomáhalo). Všechny budovy označené, všude barevno, zeleno a uklizeno. Fotky vám prozradí víc. Případně street view, opravdu to tak vypadá.

S Microsoftem to bylo horší, ten tam měl snad jen hřiště na blbnutí? No, aspoň tam byla cedule. To hřiště soudím zle popisu na Google mapách. Po okolí jsme také dali nějakou tu cache, aby se zabarvila mapa. A na 15 minut jsme prošli ještě místním Muzeem počítačů. Viz fotky. Do jedné sekce nás místní hlídač ještě pustil.

Cestou dále na autobusové nádraží jsme se zastavili v místní herně (jedné z mnoha zdejších), ale v téhle byla beatmania IIDX 18, a dokonce připojená na EA. Dal jsem teda jen jeden kredit a pak i PNM 18. Na PNM se mi povedlo znovuvytvořit probil, ale na IIDX to nějak nebralo PIN. Místní (asi) korejci to dávali s přehledem na AA, takže jsem jim pořádně ukázal, jak se to má hrát. Jedna hra na DDR X a šup dál. DJ Max Technika 2 byla pořád obsazena, a druhy její automat nefungoval.

Dorazili jsme na místní nádraží a strávili následujících 10 hodin v autobuse a cestě do LA. Teda jako v noci byla super zima. Klimatizace se nedala vypnout a podobně. No, nahodil jsem na sebe druhou vrstvu, zabral dvě sedadla, odklonil vítr vzduchu a položil na sebe dvě trička. S častým buzením jsem noc přečkal.



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)