Den 9 – Osu butterfly

Tento den jsme se koukli na jeden hrad (stále v Nagoye). Moc pěkné a udržované zahrady. Překvapilo mě, že zde vypalují trávu plamenometem, no ale nakonec proč ne. Vlastní hrad měl 7 pater (v jednom se nesmělo fotit s bleskem a v jednom vůbec – takže neuvidíte fotky luků a šípů, sorry Jejko). Z vrcholu byl super výhled. Vzali jsme to cestou od špičky dolů. Takže pár katan, brnění, modely a plány na stavbu. V jednom patře i výstava hmyzáků. Motýli krásní, ale potka ty chrousty (či co to bylo) o rozměrech vrabce, no .. eh. S plánky hradu si opravdu vyhráli, příjemně detailní popis.

Japonsko - Nagoya

Druhou zastávkou bylo Osu. To je jedna čtvrť se spoustou malých krámků (spíše sekond hand typu). Dá se zde tedy levně sehnat plno věcí. Nasel jsem jednu jap. Zeldu na Nintendo 64. Dále jsem sehnal další Paru (Para Para Paradise controller na PS2 (a PC)) a malou PNM KOC (Pop’n Music Konami Official Controller). Keyboardmanii a Drummanii jsem nebral. Sehnal jsme si také krokoměr (kdysy mě zajímalo, kolik se naběhá při organizování conu) Byla zde fakt spousta mangy, cosplay doplňků (i kompletní), a hry. Také se zde mihlo černé Wii. Nafocena tuna věcí (z nenápadného úhlu), tak můžete koukat, co se tu povaluje.

Japonsko - Nagoya - Xsoft is shopping BEMANI

Večer následovala návštěva místního tanečního klubu. Na pokoj jsme se vrátili metrem před půlnocí.

Spali jsme zde v menším čtyřlůžáků, palandy, tatami – jednu stanici JRkem od hlavního nádraží (a pak 10m chůze).



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)