E3 2010 – Hýbající se novinky I.

Ubisoft připravuje hru s Michaele Jacksonem

Firma Ubisoft v pondělí oznámila plány na vydání taneční hry s Michalem Jacksonem. Kra bude podporovat Microsoft Kinect a Playstation Move. V úterý zaznělo, že půjde i o zpěv. Takže by hra byla jakýmsi učením zpěvu a tance dle Krále Popus. Platformy jsou: Xbox360, PS3, PSP, Wii, NDS. Titul se k nám dostane o prázdninách. Songy uvnitř budou například „Beat It“, „Billie JeanL.

Odkazy: další informace, video.

Just Dance2, DJ Hero 3D a další projekty

Během nintenďáckého briefingu to moc okolo hudebních her nejelo. Asi malá prodejní čísla neco bo, .. Vlastně jedině „Just Dance 2“ zaznělo konkrétním jménem, tak uvidíme, co se z toho nakonec vyklube.

Patapon 3 – pokračování bude


Přesně tak, po odpočtu na Japonských stránkách je to tu. Bude další pokračování rytmické bubnovačky Patapon 3. Stále si drží PSP formát, bude ale i multiplayer.

Vlastní Patapon 3 hra se točí okolo Superhero Pataponu, vytvořeného sedmy duchy na základě údálostí v dřívější hře. Duchávé proměnili všechny Patapoňáky v kámen až na Hatapona. Ten má náhodou hustodémonskykrutopřísné schopnosti, které díky stříbrnému Hoshiponu objevil. Hádejte za koho budete hrát?



Diskuze ukončena.

Trocha historie: Informační stránky DDR Portál v1 | DDR Portál v2 | DDR Portál v3 na v4 se právě nacházíte | Diskuze: DDR fórum | archiv DDR Fóra
Inzerce: (prodej zpětných odkazů)